esmorzar, matí, terrassa, Nàutic

Esmorzars davant del mar

Amb la tardor, fa una mica de fresca als matins. Abans d’arribar a la feina, decideixo apropar-me a la platja per veure com es desperta el dia en la immensitat del gran blau. No pot ser més bonic, tranquil i esperançador veure aixecar-se el dia quan tu també estàs, encara, despertant.

Un moment per a tu

Decideixo que avui l’esmorzar de sempre serà especial. Entro al Restaurant el Nàutic i m’assento a la terrassa, mirant al mar. Els núvols s’estiren i la força de la llum del sol els va travessant un per un fins a desfer-los i esborrar-los del cel.

Gaudint de l’espectacle natural, em prenc un tallat amb un croissant cruixent, recent fet, que acaben de portar de la Pastisseria Miquel. Al Restaurant el Nàutic, tenen les pastes i el pa que fan a la Miquel de Masnou.

Em demano un entrepà de pernil amb pa amb tomàquet per emportar. Sé que més tard tornaré a tenir gana. Me l’emboliquen i sento la olor del pa, encara tebi, mesclat amb el pernil, l’oli d’oliva i el tomàquet sucat. Se’m fa la boca aigua.

Al restaurant el Nàutic, tenen les pastes i el pa que fan a la Pastisseria Miquel

esmorzar, pastes, Pastisseria Miquel

Ara, el sol ja domina el paisatge i m’escalfa. A l’horitzó es retalla el perfil d’un vaixell que es dirigeix al port de Barcelona. Acabant d’assaborir el tallat i el croissant, amb l’entrepà a la bossa, començo el dia, de la millor manera, amb aquest esmorzar únic al Restaurant el Nàutic.

HORARIS

  • Restaurant: De dilluns a diumenge de 09 a 02 h
  • Cuina: De dilluns a diumenge de 09 a 20 h
  • Nits amb reserves

RESERVA LA TEVA TAULA

Contacta amb el Restaurant El Nàutic per reservar taula o per organitzar la teva celebracióCall Now ButtonLlamar
Catalan CA English EN French FR Russian RU Spanish ES